Novinar gazdu PSG-a upitao za Neymarov ugovor, a on mu dao dvije velike ekskluzive!

U pitanju su Neymar i Mbappe

Novinar gazdu PSG-a upitao za Neymarov ugovor, a on mu dao dvije velike ekskluzive!

E. Oštraković

Nogometaši PSG-a sinoć su u ludoj završnici utakmice, nakon nevjerovatnog preokreta ostvarili pobjedu protiv Atalante u Ligi prvaka.

Nakon utakmice pljuštale su izjave igrača i trenera PSG-a, ali imun na izjave nije ostao ni prvi čovjek ovog kluba, Nasser Al-Khelaifi.

On nije govorio o preokretu i pobjedu, već je odgovorio na pitanje vezano za Neymara i Mbappea, tačnije za njihov ostanak u klubu.

"Da li ćemo produžiti ugovor Neymaru? Naravno i njemu i Mbappeu. Niti jednog od njih dvojice nećemo prodati", jasan je bio gazda PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Tako se Barcelona, koja se nadala da će dovesti Neymara, već sada polako može okrenuti drugim igračima, a isto vrijedi za klubove koji su htjeli Mbappea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi