Nije ispunio obećanje

Novinari pokušali ošišati Girouda, ali je on odjednom "izgubio pamćenje"

Endin Čaušević

Francuska reprezentacija osvojila je zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nakon pobjede u finalu protiv selekcije Hrvatske.

Trikolori su jučer doputovali u Pariz gdje ih je dočekalo preko milion navijača kako bi proslavili titulu prvaka svijeta. U centru pažnje nakon utakmice našao se Olivier Giroud koji je prije Mundijala dao obećanje da će se ošišati na nulu ukoliko njegov tim postane prvak svijeta.

Francuski novinari pokušali podsjediti Girouda na izjavu koju je dao pred SP i pojavili su se s mašinicom u pokušaju da ga ošišaju. Ipak, francuski napadač je očito glumio gubitak pamćenja, te nije želio da ispuni obećanja i ošiša se.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi