Novinarski turnir u stonom fudbalu
Vaša prilika da u redakciju donesete sto za stoni fudbal

Champions Planet

Novinarski turnir u stonom fudbalu

M. Skaka

U okviru “Heineken Champions Planet”, organizovanog gledanja utakmica Lige šampiona u “Domu mladih” Centra Seknderija u Sarajevu, Heineken i SportSport.ba organizuju turnir u stonom fudbalu za novinare.

Turnir se igra u danima odigravanja utakmica UEFA Lige šampiona sa početkom u utorak 24.02.2009. u terminima pred samu utakmicu i u poluvremenu. Obzirom da se turnir odigrava u sklopu manifestacije "Champions Planet" koja prati Ligu šampiona, u “Domu mladih” su obezbjeđeni i prenosi utakmica na velikom platnu, zanimljiv prateći sadržaj, te kompletna ugostiteljska uslugu.

Pozivamo sportsku redakcije svih bh. medija da prijave jednu ili više ekipa za učešće na ovom turniru. Biće nam velika čast da ugostimo u “Domu mladih” sportske novinare svih medijskih kuća.

Svaka ekipa broji 2 člana koji moraju biti uposlenici sportskih redakcija bh. medija. Jedan medij može prijaviti više ekipa, a maksimalan broj ekipa je 16, dok će sistem takmičenja pratiti takmičenje u UEFA Ligi šampiona.

Za najbolje igrače stonog fudbala obezbijeđen je i bogat nagradni fond, a redakcija koja bude pobjednik turnira dobija prelazni pehar, te u trajno vlasništvo STO ZA STONI FUDBAL.

Sam turnir biće medijski ispraćen na portalu SportSport.ba gdje će se moći pronaći i rezultati svih utakmica, sastavi ekipa, kompletan raspored i sistem takmičenja, te bogata foto arhiva.

Ekipe možete prijaviti putem e-maila [email protected].

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.