Novo Guardiolino pojačanje dolazi iz Bayerna?
FOTO: EPA

U Bayernu u drugom planu

Novo Guardiolino pojačanje dolazi iz Bayerna?

Španski internacionalac Juan Bernat se navodno nalazi na meti Manchester Cityja, objavili su mediji na Ostrvu. 

Unatoč zadovoljavajućim partijama Aleksandra Kolarova, trener Pep Guardiola namjerava u zadnjoj liniji dodatno pojačati konkurenciju i engleski mediji tvrde da insistira na dolasku Juana Bernata kojeg je vodio u Bayernu. 

Ove sezone Bernat nije u prvom planu i odigrao je za Bayern ukupno svega pet utakmica, a vrlo moguće je da bi minhenski velikan za njega prihvatio ponudu tešku 22 miliona eura koliko je navodno Guardiola već spremio.

Upravo je Guardiola 2014. godine bio doveo Bernata u Bayern. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi