Novo ime - Mirnel Sadović
Ćiro želi isprobati što više igrača

Miroslav Blažević širi spisak

Novo ime - Mirnel Sadović

Miroslav Blažević, selektor A reprezentacije BiH, odlučio je da proširi spisak igrača na koje računa za prijateljski meč sa Iranom.

Novo ime na Ćirinom spisku je Mirnel Sadović, fudnaler FC Magna iz Austrije, kluba koji je prošle sezone izborio nastup u eliti.

Prijateljske utakmice prilika su da se naš stručni štab uvjeri u kvalitete igrača koji nisu u prvom planu, a treba ponoviti da će susret biti odigran na stadionu «Grbavica», 12. avgusta.

Iran je posljednja provjera Zmajeva pred odlučujuće kvalifikacione duele za plasman na Mundijal 2010. godine u Južnoafričku republiku, protiv Armenije, Turske, Estonije i Španije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.