Novo pojačanje Tuzla Cityja prošao Lyonovu školu, igrao za omladinske selekcije Francuske

Zitouni dolazi u Tuzlu

Novo pojačanje Tuzla Cityja prošao Lyonovu školu, igrao za omladinske selekcije Francuske · Saznajemo

E. Škorić

Nassim Zitouni (25) mogao bi postati novo pojačanje FK Tuzla City.

Zitouni je stigao u Tuzlu i priključio se treninzima, te se u narednim danima očekuje da potpiše ugovor s bh. premijerligašem.

Radi se o igraču koji je prošao Lyonovu školu, igrao za omladinske selekcije Francuske.

Ovaj ofanzivac je posljednji put igrao za alžirski Constantine, a prethodno u Bugarskoj za Dunav i u Španiji za Cultural Areas.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, bio je i u Portugalu gdje je igrao za Porto B i Guimaraes. Za sada je nepoznanica za bh. prilike, no vrijeme će pokazati koliko je kvalitetan i koliko će biti od pomoći Tuzlacima ukoliko se ozvaniči saradnja.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi