Novo pojačanje u FK Sloboda

Danas će odraditi prvi trening

Novo pojačanje u FK Sloboda

S. Mlaćo

FK Sloboda danas je dobio novo pojačanje. U Tuzlu je stigao 24-godišnji golman Luka Kukić.

“Ponosan sam što sam potpisao ugovor sa velikim klubom kao što je FK Sloboda čija nam je historija svima poznata. Jedva čekam da se priključim ekipi i počnem sa treninzima i da dokažem zašto sam doveden. Upoznat sam sa ekipom. To je jedan mlad i perspektivan tim. Drago mi je što ću biti dio tima. Znam šta Sloboda znači za fudbal u Bosni i Hercegovini”, izjavio je Kukić za zvaničnu stranicu FK Sloboda.

Na Tušanj Kukić dolazi kao slobodan fudbaler, a prethodno je nastupao za Korona Kielce, Osijek, Split, Imotski i Posušje. U ponedjeljak je odradio ljekarske preglede, a danas će se pridružiti ekipi na prvom treningu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
Momak mora da si dobar cim si u 22 god.promjenio toliko klubova.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi