Novo slavlje bh. kadeta

Ponovo nadigrali Bugarsku

Novo slavlje bh. kadeta

S. Mlaćo
U-17 reprezentativci Bosne i Hercegovine pobijedili su danas u Etno selu Stanišići vršnjake iz Bugarske sa 2:1, u drugom prijateljskom meču ovih ekipa.

Golove za bh. tim postigli su Seldin Đedović u 6' i Stefan Marčetić u 89' dok je jedini gol za Bugarsku postigao Preslav Bachev u 53'.

Selektor Nermin Šabić je na teren izveo sljedeći sastav: Adel Duškaj (72. Ivan Gelić), Andrei Jahić, Kenan Muharemović, Filip Taraba (78. Harun Sadžak), Seldin Đedović, Sergej Popović, Roko Šilić (72. Bego Kurjaković), Marko Begić (46. Marko Brekalo), Emil Purković (46. Anes Špago, 78. Adrijano Rizvić), Almir Čelik (46. Pavle Đajić), Vedad Garčević (46. Stefan Marčetić).

U prvom meču ovih selekcija odigranom prije tri dana bh. kadeti su pobijedili identičnim rezultatom 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi