"Novog Džeku" žele Chelsea i Arsenal!

Daily Mail o 16-godišnjem Almiru Kasumoviću

"Novog Džeku" žele Chelsea i Arsenal!

Edmir Škorić

Almir Kasumović, 16-godišnji bh. internacionalac iz redova njemačkog bundesligaša Hannovera, na meti je londonskih klubova Chelseaja i Arsenala.

Priču o interesovanju Arsenala i Chelseaja za ovog mladog Bosanca koji nastupa u drugoj momčadi Hannovera donosi britanski Daily Mail, navodeći kako Kasumoviću krajem sezone ističe ugovor, te kako je primamljiv pomenutim engleskim klubovima.

Riječ je o napadaču kojeg Daily Mail opisuje kao "novog Džeku", a navodno ga žele još i Hamburg, te Hoffenheim naših reprezentativaca Vedada Ibiševića i Sejada Salihovića.

"Jasno je da je Almir pobudio interes drugih klubova, ali naša je želja da on ostane u Hannoveru", kazao je Kasumovićev menadžer Jan Dreyer.

"Da, tačno je da me žele svi ti klubovi, no sada me to previše ne zanima. Moja želja je da ostanem u Hannoveru. Tu sam sa porodicom, a uostalom najvažnije mi je završiti školovanje. Mada, moram priznati da godi interes klubova poput Arsenala ili Chelseaja", kazao je Kasumović za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.