Novoselac strijelac u pobjedi Potpićana

Malonogometna Liga prvaka

Novoselac strijelac u pobjedi Potpićana

Adnan Beganović

Hrvatski malonogometni klub Potpićan, koji je prava mala kolonija bosanskohercegovačkih igrača (Dražen Novoselac, Slaven Novoselac, Alen Lalić i Milan Kljunić) u prvom kolu grupe 5 Lige prvaka pobijedio je na svom parketu srbijansku Kolubaru (4:3).

Iako su prije samog početka susreta hrvatski malonogometni predstavnici u Ligi prvaka bili suočeni sa ogromnim problemima (nepravovremena registracija Kljunića i Slavena Novoselca te crveni karton Lalića dok je igrao za sarajevski Partizan) uspjeli su zbiti redove i doći do trijumfa.

U pobjedi od 4:3 sjajnu partiju pružio je i bosanskohercegovački malonogometni internacionalac Dražen Novoselac koji je svoju dobru igru krunisao pogotkom za vodstvo Potpićana od 3:1.

Malonogometna Liga prvaka:

Potpićan – Kolubara 4:3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.