Epilog sastanka u Vogošći

NSBiH odlučuje 19. juna: Svi za trokružni sistem PL i što više stranaca

Bude li onako kako žele klubovi naredna sezona fudbalske Premijer lige BiH brojat će 33 kola i neće biti Lige za prvaka i opstanak.

Svih 12 klubova izrazilo je želju da se igra trokružno, kao i da umjesto na četiri stranca i u narednoj sezoni mogu računati na šest. To je epilog "informativnog" sastanka u Vogošći.

"Izvršni odbor donosi ove odluke i usvaja propozicije takmičenja. Ne treba prejudicirati odluku, ali je praksa NSBiH da se uvažavaju prijedlozi klubova jer su oni ti koji igraju ligu. Savez će uzeti u obzir sve dobre i loše strane i gledat će da donese odluku u korist fudbala, klubova i na kraju u korist Saveza", kazao je generalni sekretar NFSBiH Jasmin Baković.

Top Komentari

Emir Hodžić
ma samo sto vise stranaca, tj srba i hrvata, i brazilaca, i onda ovo malo kvaliteta da nestane, ne dozvoljavajte da bogatasi s vama upravljaju, stavite 2-3, maximalno 4 stranca, i obavezno 5 iz vlastite skole fudbala,,,,
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi