Trenuci za pamćenje: Je li ovo najgorih 10 sekundi u historiji fudbala?
Foto - Screenshoot

Nevjerovatna scena

Trenuci za pamćenje: Je li ovo najgorih 10 sekundi u historiji fudbala?

M. Šljivak

Susret čileanskog prvenstva između Nublensea i Union La Calere nije donio pogotke (0:0), a scena koja se desila sredinom prvog poluvremena pokazuje i zašto je na kraju bila 'nula'.

U samo deset sekundi fudbaleri Union La Calere uspjeli su napraviti nešto što se ne može vidjeti često u svijetu profesionalnog fudbala.

Jedan napad ovog tima završio je katastrofalno i bez dileme ovih 10 sekundi spada među najgore trenutke u historiji fudbalske igre.

Čak trojica fudbalera su u jednom napadu uspjela da promaše loptu i da se obrukaju. Niko nije ni slutio da će nakon prvog i drugi promašiti kompletan fudbal, ali šta reći kada se desio i treći promašaj.

Ni fudbaleri na terenu nisu mogli da vjeruju šta se desilo. Naravno, ovi potezi postali su hit na društvenim mrežama i mnogi vjeruju da je ovih 10 sekundi nešto najgore što su ikad vidjeli na fudbalskom terenu.

Prilika u ovom meču je bilo, ali mreže su mirovale (0:0), pa će ovaj meč biti veoma brzo zaboravljen na obje strane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi