Nugent: Sretan sam u Portsmouthu

Ne želi otići iz "prvoligaša"

Nugent: Sretan sam u Portsmouthu

Edmir Škorić

Iako ga brojni klubovi žele u svojim redovima, David Nugent ističe kako je sretan u Portsmouthu, te će i u narednoj sezoni nositi dres Mornara, unatoč činjenici da se klub prošle sezone oprostio od društva najboljih.

Napadač David Nugent (25) je prošlu sezonu proveo na posudbi u Burnleyu, a čitavo ljeto se povezuje sa Blackburnom i Boltonom.

Ipak, bivši engleski reprezentativac nema namjeru napustiti Portsmouth, koji je prošle sezone napustio Premier ligu.

"Sretan sam u Portsmouthu. Sastao sam se sa trenerom i sve dogovorio. Prvi sam se pojavio na prvom danu priprema. Želio sam ostaviti dobar dojam. Trener mi je ispričao planove kluba. Zvuči dobro i želim biti dio toga. Igrač sam Portsmoutha i veselim se novoj sezoni", kazao je Nugent, koji je u redove Mornara stigao 2007. godine, te je u 45 utakmica postigao (samo) šest golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.