Nuhanović: U Gradačac dolazimo po tri boda

Nekadašnji igrač Zvijezde

Nuhanović: U Gradačac dolazimo po tri boda

Adnan Beganović

Nakon jučerašnjeg poraza od Zrinjskog pred fudbalerima Sarajeva je novi izazov. U subotu bordo momčad gostuje u Gradačcu, a nekadašnji igrač ovog kluba koji sada nosi bordo dres, Samir Nuhanović, uvjeren je da on i njegovi saigrači mogu do tri boda.

"Duel sa Zavijezdom je od ogromnog značaja za nas. Mislim da je to ključna utakmica u jesenjem dijelu sezone. Ukoliko slavimo u Gradačcu sigurno ćemo uzeti jesenju titulu", za SportSport.ba je izjavio Nuhanović.

Nuhanović je dugo vremena nastupao za Zvijezdu i sigurno je da jako dobro poznaje momčad iz Gradačca.

"Mislim da je Zvijezda igrački nešto lošija nego recimo prije godinu dana. No, ne trebamo gledati na to. Na Banja Ilidži Zvijezda zna biti jako opasna, ali uvjeren sam da ćemo se mi iskupiti za loš rezultat u Kupu, te da ćemo upisati novu pobjedu. Samo tri boda  nas inetresuju i u Gradačac dolazimo samo s jednom namjerom, a to je trijumfovati", istakao je Nuhanović i na kraju je dodao:

"Lijepo mi je u Sarajevu. Radi se o velikom klubu i doista sam ponosan što nosim bordo dres. Navijači su fenoemnalni, u Bosni i Hercegovini, pa i šire, nema boljih".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.