Nuhanović: Žao mi je što večeras ne mogu biti na Grbavici

Junak 100. derbija pred novi duel vječitih rivala

Nuhanović: Žao mi je što večeras ne mogu biti na Grbavici

Danas je na rasporedu 101. derbi vječitih rivala, Željezničara i Sarajeva. 

Pobjedu u prvom duelu dva tima u jesenjem dijelu sezone odnijelo je Sarajevo, a strijelac jedniog gola u 100. jubilarnom derbiju bio je Samir Nuhanović. Nuhanović sada igra u Austriji, ali i dalje prati dešavanja u bivšem klubu.

 

"Večeras se igra najveća utakmica u Bosni i Hercegovini, ja nikada neću zaboraviti posljednji Derbi u kojem sam pogotkom odlučio pitanje pobjednika. Želio sam doći na Grbavicu međutim večeras imam utakmicu tako da sam spriječen, ali svim mislima sam uz svoj nekadašnji klub i ovim putem bi poželio mnogo sreće Sarajevu i treneru Husrefu Musemiću što brži oporavak," rekao je Nuhanović.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.