Nuhić: Neće biti lako, ali pobijediti moramo

Travnik traži prvu pobjedu

Nuhić: Neće biti lako, ali pobijediti moramo

Prvi trijumf u vikendu pred nama tražit će i Travnik. Veziri nisu bili miljenici sreće Pod Bijelim brijegom, pri rezultatu 1:0 za domaćina promašili su nekoliko dobrih prilika za gol, što je kasnije kažnjeno sa čak četiri lopte u Bukvićevoj mreži.

„Kada izgubite sa pet primljenih golova onda opravdanja nikakva ne postoje. Istina je, promašili smo nekoliko pravih prilika pri rezultatu 1:0 za Zrinjski, a utakmica bi vjerovatno otišla u drugom smjeru da smo izjednačili. Ovako smo visoko poraženi pa nakon četiri kola imamo tek dva osvijena boda,“ kaže Ajdin Nuhić, fudbaler Travnika.

Naredni protivnik Travničana je Slavija. Veziri već sad imaju imperativ pobjede protiv protivnika koji iz posljednje dvije utakmice ima šest osvojenih bodova.

„Neće biti lako sa Slavijom, ali do pobjede nekako moramo. Vitez se na Piroti provukao, Radnik je odnio na kraju zaslužen bod, ali se nadam da Slavija ipak neće,“ dodaje Nuhić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.