Nuhić: Nismo nezadovoljni iako smo priželjkivali trijumf

Travnik remizirao na otvaranju

Nuhić: Nismo nezadovoljni iako smo priželjkivali trijumf

Ajdin Nuhić nedavno je dres Veleža zamijenio Travnikovim i odmah na prvom susretu protiv Viteza potvrdio da će biti pojačanje za tim koji od nedavno predvodi Edin Prljača.

Istina, Travnik nije zabilježio planirane bodove, ali bez obzira na to u vezirskom gradu nisu nezadovoljni nakon subotnjih devedeset minuta.

“Možemo biti zadovoljni igrom dobrim dijelom utakmice, dok je jedini problem bila realizacija. Stvorili smo nekoliko odličnih prilika za gol, ali smo se ispromašivali, pa su gosti iz Viteza osvojili bod iako su nam samo jednom došli do gola,” kaže Nuhić, te dodaje:

“Iskreno smo se nadali trijumfu, ali nismo nezadovoljni. Sezona je tek počela, pred nama je 29 kola i mnogo prilika da ispravimo rezultat prvog meča.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.