Nula Palerma i Genoe na Renzo Barberi

Seria A

Nula Palerma i Genoe na Renzo Barberi

Midhat Šljivak

Palermo i Genoa su odigrali prvi susret 26. kola italijanske Serie A, a na kraju na stadionu Renzo Barbera pobjednika nije bilo 0:0.

Oba tima su imala po nekoliko prilika u ovom susretu, ali do mreže protivnika nisu mogli. Vrijedi izdvojiti u prvom poluvremenu Kucke, Borriella i Iličića, ali se na odmor otišlo bez golova.

I nastavak susreta je donio sličnu igru. Pokušaja je ilo, ali golova nije. Salvatore Aronica je u ekipi Palerma isključen u 76. minuti zbog drugog žutog kartona, ali gosti iz Genoe nisu uspjeli iskoristiti brojčanu prednost na terenu, pa je do kraja ostalo 0:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.