Nula Slobode i Olimpika na Tušnju

Čvrsta utakmica u Tuzli

Nula Slobode i Olimpika na Tušnju

M. Šljivak, foto: E. Dindić

Sloboda i Olimpik remizirali su (0:0) u pripremnom susretu pred početak nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Nijedan tim nije blistao u ovom meču, šanse smo vidjeli tek u drugom poluvremenu, ali golova na kraju ipak nije bilo.

Čvrsto i muški se igralo od prve minute. Ispipavao se puls protivnika, bilo je određenih pokušaja, a u 60. minuti Osmanović prijeti za goste, pravo u Golubovića.

Pet minuta kasnije konačno šansa i za Slobodu. Mujagagić izlazi jedan na jedan sa Hadžićem, ali šutira pored stative.

Potom su šanse za Slobodu imali Husejinović, Husić i Mujagić, ali golman Hadžić nije imao previše problema da zaustavi pokušaja, no nije bilo ni preciznosti kod domaćih.

Do kraja su domaći imali još nekoliko dobrih šansi. Ipak, Hadžić je sjajan bio na golu Olimpika i do kraja je ostalo 0:0.

Pripremni meč:

Sloboda - Olimpik 0:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sloboda: Golubović, Beganović, Devedžić, Uzelac, Tomašević, Herić, Maksimović, Mujagić, Predragović, Husejinović, Husić.

FK Olimpik: : Hadžić, Adžem, Handžić, Ojdanić, Osmanović, Lekanić, Beširević, Hadžanović, Muminović, Zeba, Imamović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1593509319
Sljedece godine novi drugoligasi jer sa ovim ekipama nisu ni za prvu federalnu
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi