Nula u Podgorici vodi Partizan u treće pretkolo LP

Partizan ide na Olympiakos

Nula u Podgorici vodi Partizan u treće pretkolo LP

E. Čaušević

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće prekolo Lige prvaka.

Partizan je večeras odigrao utakmicu bez golova u Podgorici protiv Budućnosti u revanš meču drugog pretkola Lige prvaka. Međutim, aktuelni prvak Srbije plasirao se dalje jer je prije sedam dana na domaćem terenu slavio sa 2:0.

U večerašnjoj utakmici Budućnost je bila nešto bolji protivnik, ali tim iz Podgorice nije imao sreće u završnicama akcija. Domaći su propustili nekoliko sjajnih prilika da naprave dramu u ovom revanšu, no Partizan se uspio odbraniti.

Gosti iz Beograda najbolju priliku imali su krajem prvog poluvremena kada je Đurđević pogodio stativu. Partizan u trećem pretkolu Lige prvaka igra protiv Olympiakosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi