Nuri Sahin može igrati protiv Real Madrida

Turčin na posudbi u Borussiji iz Real Madrida

Nuri Sahin može igrati protiv Real Madrida

Borussija Dortmund i Real Madrid će odmjeriti snage u polufinalu ovogodišnje Lige prvaka. 

Jedan od igrača koji je povezan sa oba kluba je i Turčin, Nuri Sahin. Sahin je iz Borussije prešao u Real Madrid, ali nakon što nije izborio mjesto u prvih 11, Sahin se vratio u Milonere na posudbu. 

 

Sahin će tako u Borussiji provesti 18 mjeseci od svog dolaska u januaru. Iako je igrač Real Madrida Turčin će imati pravo nastupa protiv Madriđana, jer u ugovoru ne postoji klauzula koja to zabranjuje. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.