Nuri Sahin: Pa ko se ne bi želio slikati s Modrićem?

Vezista Dortmunda branio saigrača

Nuri Sahin: Pa ko se ne bi želio slikati s Modrićem?

Vezni fudbaler Borussije iz Dortmunda Nuri Sahin branio je saigrača iz reprezentacije i kluba Emrea Mora nakon što se ovaj fotografisao s Modrićem poslije poraza Turske od Hrvatske (1:0).

Turska javnost je nakon tog meča bila ljuta na Mora i Ozana Tufana koji je popravljao frizuru u trenutku kada je Modrić postigao jedini gol na meču.

Ipak, Sahin je odlučio stati u odbranu svojih saigrača.

"Turski mediji prave pritisak na Tufana i Mora. To nije pošteno. Nisu to zaslužili. Pa svaki igrač na terenu popravi svoju kosu, kao Ozan. Isto tako, svaki igrač želi sliku s Modrićem. Emre je premlad, naučit će s vremenom", rekao je Sahin.

Podsjetimo da su i Mor i Tufan bili hit na internetu zbog svojih 'djela'.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi