Nurković: Opstanak kluba neće doći u pitanje

Golman Travnika optimističan

Nurković: Opstanak kluba neće doći u pitanje

Nogometaši Travnika čitave pripreme odrađuju u svome gradu i okolici zbog nešto lošijih finansijskih uslova. Loši vremenski uslovi ne sprečavaju Vezire da svakodnevno treniraju na otvorenom i odrađuju sve zadatke koje pred njih postavi trener Husnija Arapović.

Golam Travnika Adis Nurković ove zime produžio je svoj ugovor s Travnikom i optimista je glede nastavka sezone.

"Iza nas je treća sedmica napornih i teških priprema. Odlučili smo da ne idemo u toplije krajeve, a koliko će se to pokazati kao pozitivno i dobro vidjet ćemo vrlo brzo kad počne takmičarski dio, odnosno prvenstvo", razmišljanja je bivši golman Čelika i Slaven Belupa.

Travnik u nastavak sezone ulazi sa nekoliko novih igrača, kvalitetnih pojačanja, koji će se uz standardne igrače s Pirote boriti za veću poziciju na tabeli. 

"Svi igrači rade maksimalno i korektno, na našu sreću nemamo nekih težih povreda i nadamo se da će tako i ostati. U ekipu nam je došlo par dobrih igrača koji iza sebe imaju iskustva igranja u Premijer ligi i vjerujem da će se pokazati kao prava pojačanja. Nadam se da ćemo drugi dio sezone nastaviti s dobrim igrama, te se približavati gornjem dijelu tabele. Opstanak sigurno neće doći u pitanje", kazao je Nurković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.