Nurković: Respekt Želji, ali nema predaje

Uoči gostovanja na Grbavici

Nurković: Respekt Želji, ali nema predaje

Fudbaleri Travnika sutra gostuju na Grbavici, a golman Vezira Adis Nurković respektuje Željezničar, ali isto tako smatra da se on i njegovi saigrači u Travnik mogu vratiti neporaženi.

"U ovoj polusezoni nam klubovi iz Sarajeva dobro leže, a nadam se da ćemo pred prepunom Grbavicom nastaviti naš uspjesan niz jer definitivno nam motivacije neće nedostajati", rekao je Nurković i dodao:

"U sutrašnju utakmicu, kao i svaku do sada, ulazimo sa dovoljno samopouzdanja. Mislim da možemo doći do povoljnog rezultata koji će nas još više približiti našem cilju sa početka sezone, a to je sredina tabele. Željezničar ima ekipu i igru za svaki respekt i mi ćemo se tako odnositi prema sarajevskom timu, sa tim da ćemo uz dobro suđenje pokušati napraviti povoljan rezultat i vratiti se u Travnik neporaženi."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti