Nusmir Fajić pogodio u remiju Maribora i Celja

Prva liga Slovenije

Nusmir Fajić pogodio u remiju Maribora i Celja

Maribor je nastavio sa igrama po sistemu toplo – hladno u Prvoj ligi Slovenije. Lider na tabeli danas je prosuo nova dva boda na domaćem terenu, ovog puta remijem protiv slabašnog Celja rezultatom 2:2.

Mezga je u 11. minutu Maribor doveo u vodstvo, da bi dvadeset minuta kasnije poravnanje udarcem sa bijele tačke donio Gobec.

Radost gostiju potrajala je tek jedan minut obzirom da je novo vodstvo već u narednom napadu Mariboru donio naš internacionalac Nusmir Fajić.

Gosti se nisu predavali, pa preko Rajsela pola sata prije kraja dolaze do važnog pogotka vrijednog velikog boda na teškom gostovanju.

Ni Olimpija slično Mariboru nije oduševila. Zmajčeci su remizirali sa fenjerašem na tabeli timom Triglava rezultatom 1:1. Povela je Olimpija preko Rodića, a konačnih 1:1 postavio je Kongyuy.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti