Nyema i Radovanović ostaju u Željezničaru!

Lijepe vijesti za navijače Željezničara

Nyema i Radovanović ostaju u Željezničaru!

Adnan Beganović

Fudbaleri Željezničara u nedjelju će početi pripreme za narednu sezonu u kojoj će boje momčadi s Grbavice braniti Patrick Nyema i Mirko Radovanović, što nam je potvrdio i menadžer Plavih, Amar Osim.

Iako su pojedini bh. mediji ekskluzivno objavljivali da će liberijski reprezentativac Patrick Nyema napustiti Grbavicu, stvari izgledaju mnogo drugačije, odnosno ovaj sjajni defanzivac i u narednoj sezoni branit će boje Željezničara.

Pored Nyeme karijeru u Željezničaru će nastaviti i Mirko Radovanović, kojem je istekao dvogodišnji ugovor, no prema riječima Amara Osima i sa njim je dogovoren nastavak saradnje.

Jedno od imena koje se dovodi u vezu sa osvajačem Kupa Bosne i Hercegovine je i napadač Čelika, Eldin Adilović, no o njegovom statusu sutra će se mnogo toga više znati.

"Radovanović ostaje, kao i Nyema, a o statusu Adilovića reći ću vam sutra", kratko je za SportSport.ba rekao Amar Osim, koji privodi kraju odmor na Jadranu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti