N'Zogbia: Otvrena su vrata za Francusku

N'Zogbia: Otvrena su vrata za Francusku

Mnogo se priča o krilnom igraču Wigana, Charlesu N'Zogbiji, a sada je ovaj Francuz otvorio mogućnost povratka u Francusku.

N'Zogbia je svoju cijelu profesionalnu karijeru proveo u Engleskoj. Francusku je napustio kao 18-godišnjak kada se pridružio Newcastleu iz kojeg je i došao u Wigan.

Menadžer Wigana, Roberto Martinez se nada da će 24-godišnji Francuz ostati u klubu, no on je više puta istakao kako mu je ovo samo odskočna daska u karijeri.

Navodno, za njegove usluge je zainteresovan aktualni prvak Francuske, Marseille, a N'Zogbia ne odbacuje mogućnost povratka u rodnu zemlju.

"Povratak u Francusku bio bio veoma zanimljiv izazov za mene. Tamo nikada nisam igrao profesionalni nogomet", rekao je N'Zogiba, dodavši:

"Recimo da su vrata odškrinuta. Za sada nije došlo ni do kakve formalne ponude nekog francuskog kluba".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.