N'Zogbia: Wigan mi je odskočna daska

Europski velikani se interesuju za Francuza

N'Zogbia: Wigan mi je odskočna daska

Veznjak Wigana, Charles N'Zogbia istakao je kako Laticse vidi samo kao "odskočnu dasku" u karijeri, a već odavno za njega interes pokazuju europski velikani.

Na ljeto je bio veoma blizu Birminghama koji je Wiganu poslao ponudu od devet miliona funti,  no Francuz nije mogao dogovoriti osobne uvjete.

Trenutno za njega interes pokazuju Liverpool, Juventus i Marseille, a 24-godišnje lijevo krilo u budućnosti sebe ne vidi u ekipi Roberta Martineza.

"Wigan mi je samo odskočna daska. Svi dobro znaju da nisam igrač koji će ostati u klubu. Uvijek dajem maksimum na terenu, a ako postoji neki klub koji me želi, vrata su uvijek otvorena za razgovor sa menadžerom i predjsednikom", rekao je Charles N'Zogbia, te se osvrnuo na interesovanje Marseillea:

"To je nešto što nije za odbiti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.