N'Zonzi želi u Juventus
Foto: EPA

Pregovori počinju naredne sedmice

N'Zonzi želi u Juventus

Vezni fudbaler Seville Steven N'Zonzi se već neko vrijeme povezuje sa mogućim transferom u Juventus, a prema tvrdnjama italijanskih medija ovaj francuski fudbaler je izrazio veliku želju da se pridruži Staroj dami.

Čelnici Juventusa bi trebali početi pregovore sa N'Zonzijem i Sevillom naredne sedmice, ali bi velika prepreka realizaciji ovog transfera mogla biti činjenica da bi Andalužani mogli za N'Zonzija tražiti čak 40 miliona eura.

Upravo je 40 miliona visina N'Zonzijeve otkupne klauzule, ali se očekuje da će u Juventusu kroz pregovore pokušati sniziti ovu astronomsku cijenu.

Predstavnici Stare dame bi u Sevillu trebali otputovati u srijedu, te pokušati snažnog veznjaka dovesti baš u svoje redove, iako su za njegove usluge zainteresovani, između ostalih, i Barcelona, Liverpool, Manchester City i Tottenham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti