Šta ti bi?

O posljednjem autu reprezentacije Irana svi pričaju

Reprezentacija Irana večeras je izgubila od Španije sa 1:0 u okviru grupe B Svjetskog prvenstva i na taj način sebi značajno umanjila šanse da se domogne osmine finala ovog takmičenja. 

Iranci su učinili sve do posljednje sekunde susreta ne bi li došli barem do jednog boda, ali na njihovu žalost nisu uspjeli, iako su to možda i zaslužili.

Posljednju priliku da nešto promjene u ovom susretu imali su iz auta kojeg je izvodio rezervista Mohammadi. On se baš dobro skoncentrisao kako bi što bolje izveo ovaj aut i pomolio se Bogu, ali ipak je pogriješio prilikom jednog prilično čudnog pokušaja da izvede aut i morao je sve ispočetka.

Njegov pokušaj izazvao je mnogo pažnje na društvenim mrežama, pa mnogi u ovim trenucima komentarišu njegov potez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti