Obad: I u Bugojno idemo po pozitivan rezultat

Igman nakon Branitelja

Obad: I u Bugojno idemo po pozitivan rezultat

Igman je u minulom kolu ostvario jednu od najvažnijih pobjeda sezone, ovog puta nad Braniteljem na domaćem terenu rezultatom 1:0. 

Ovim trijumfom Konjičani su ponovo dospjeli u zonu opstanka.

„Bilo je teško, posebno sa psihološkog aspekta obzirom da smo prethodno izgubili dvije utakmice. Branitelj je odličan tim, dobro vođen sa kvalitetnim pojedincima. Bili smo bolji protivnik, zasluženo pobijedili i na pravi način najavili utakmicu u Bugojnu,“ izjavio je trener Adis Obad, koji je optimista pred naredno gostovanje:

„U Bugojno idemo s ciljem da ostvarimo povoljan rezultat. I Iskri je meč od velike važnosti, oni su pod većim pritiskom što vidim kao našu prednost. Bio bih zadovoljan i sa osvojenim bodom kojim bismo Iskru otpisali na neki način iz borbe za opstanak,“ dodao je Obad.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.