Obad: Napravili smo podvig

Sa Igmanom opstao u društvu prvoligaša

Obad: Napravili smo podvig

Igman iz Konjica ostvario je cilj s početka sezone i uspio opstati u Prvoj ligi FBiH. Velike zasluge za uspjeh pripadaju Adisu Obadu koji je uz oskudan igrački kadar ipak uspio doći do cilja.

Igmanu također na ruku nije išao ni raspored, kao ni čudni rezultati nekih utakmica u finišu sezone.

„Danas smo i zvanično okončali sezonu koja je bila uspješna i u kojoj smo ostvarili svoj cilj. Nije bilo lako, ali smo uz maksimalan napor svih igrača, kao i doprinos ljudi angažovanih u klubu na kraju uspjeli,“ kaže Obad.

Legenda mostarskog Veleža još uvijek ne zna hoće li i naredne sezone sjediti na klupi kluba iz Konjica.

„Moj ugovor je iskekao i još uvijek o produženju nisam sa nekim zvanično razgovarao. Slično bih volio nastaviti proces koji sam uspješno započeo, ali će se pitati i druga strana. Prvo želim dobro odmoriti jer je sezona bila izuzetno naporna,“ dodao je Obad.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.