Obad: Ponoviti igru iz Bihaća

Igman gost u Gabeli

Obad: Ponoviti igru iz Bihaća

Hercgovački derbi na Podavali u Gabeli danas će igrati GOŠK i Igman iz Konjica. Iako petoplasirani domaćin ima ulogu favorita u Konjicu vjeruju u povoljan ishod po njih. 

„GOŠK ima prednost domaćeg terena, a i tabela kaže da su oni favoriti, ali mi danas u Gabelu dolazimo sa ciljem da ostvarimo pozitivan rezultat. U grčevitoj borbi za opstanak koju vodimo svaki bod je od velike važnosti za nas. Igramo dobro u proljetnom dijelu sezone, ali nas na posljednjem meču u Konjicu rezultat nije ispratio,“ kaže trener Igmana Adis Obad.

Mladi stručnjak vjeruje da njegov podmlađeni tim danas može ponoviti igru iz Bihaća kada su Konjičani iznenadili i otkinuli bod kod favorizovanog domaćina.

„Nadam se da će pristup biti kao i u Bihaću. Ako ponovimo igru sa stadiona Pod Borićima siguran sam da ćemo i danas ostvariti željeni rezultat,“ dodao je Obad.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.