Obad: Uz naš trijumf volio bih da Budućnost ne izgubi

Rasplet u Prvoj ligi

Obad: Uz naš trijumf volio bih da Budućnost ne izgubi

Igman iz Konjica od svojih navijača za ovu sezonu oprostit će se sutra utakmicom protiv Mladosti.

Serijom dobrih rezultata dva kola prije kraja Konjičani su došli do zone koja garantuje opstanak, ali da bi se uspjelo potrebno je pobijeti sutra.

„Najvažnija utakmica sezone. Mladost je u odličnoj formi, ne tako davno bili su tu blizu na na tabeli, a sada su na šestom mjestu. Bez obzira na sve to, mi sutra moramo pobijediti, a ja se iskreno nadam da ćemo uspjeti, odnosno da ćemo mirniji i u boljem raspoloženju dočekati posljednje kolo i gostovanje Slobodi u Tuzli,“ kaže Adis Obad, trener Igmana.

Igman da bi opstao mora do kraja pobijedti obje utakmice što je teško za očekivati obzirom na gostovanje Slobodi kojoj posljednja utakmica vrlo lako može biti sudbonosna za ulazak u Premijer ligu. Zbog toga će Konjičani po svemu sudeći zavisiti i od rezultata drugih klubova.

„Mislimo o nama i našim utakmicama. Nećemo ni u Tuzlu bez obzira na sve ići sa bijelom zastavom. Do kraja je milion kombinacija. Ja bih iskreno volio da Budućnost sutra ne izgubi u Sanskom Mostu od Podgrmeča,“ dodao je Obad.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.