Obad vjeruje u dobar rezultat

Igman sezonu otvara u Lukavcu

Obad vjeruje u dobar rezultat

Igman iz Konjica kao cilj u novoj sezoni 1.lige FBiH postavio je opstanak u društvu prvoligaša. Novi trener Adis Obad pripreme je uspješno priveo kraju, a ono što mladog stručnjaka posebno raduje je podatak da su povrede do sad zaobišle njegove izabranike.

"Zadovoljan sam urađenim, spremni dočekujemo start nove sezone. Ambicije su vezane za opstanak i iskreno vjerujem da ćemo bez problema ostvariti cilj," kaže Obad.

Na otvaranju će Konjičani gostovati u Lukavcu. Tim Radničkog prošlu sezonu završio je u vrhu 1.lige FBiH.

"Pratio sam kroz štampu dešavanja u Radničkom, a prikupio sam također još nekih važnih informacija o njima. Atmosfera unutar tima je dosta dobra posebno nakon plasmana u šesnaestinu finala Kupa BiH. Važno je i da su nas povrede zaobišle, svi su zdravi i svježi i u konkurenciji za tim. Do puta u Lukavac ostao nam je još jedan trening, a nadam se da ćemo već u prvom kolu ostvariti dobar rezultat," izjavio je trener Igmana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.