Obad zna najboljih jedanaest

Igman privodi kraju pripreme

Obad zna najboljih jedanaest

Igman iz Konjica privodi kraju pripreme pred start nove sezone u 1.ligi FBiH. Novi trener Adis Obad zadovoljan je urađenim, te se nada da će ekipa bez većih problema ostvariti primarni cilj – opstati u društvu prvoligaša.

“Potrebno je vrijeme kako bismo se uigrali, ali sam uvjeren kako prvenstvo bude odmicalo da ćemo igrati sve bolje i praviti dobre rezultate,” kaže Obad. Rezultati tokom pripremnog perioda nisu za pohvaliti, ali to Obada previše ne zabrinjava.

“Rezultati su u drugom planu. Ekipa je mlada i polenta, rekao bih spoj iskustva i mladosti. Za predstojeću sezonu računam na 23 igrača, svi su kroz pripreme dobili šansu, dok se najbolja jedanaestorka polako nazire. Nemam mnogo dilema, mogu nas poremetiti tek kartoni i povrede,” dodao je Obad.

Obad je peti trener iz Mostara koji šefuje svlačionicom Igmana. Prije njega u Konjicu su radili Avdo Kalajdžić, Edhem Bratić, Enes Spahić i Velibor Pudar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.