Obavljena prozivka Olimpika
Sa današnje prozivke

Na stadionu Igmana

Obavljena prozivka Olimpika

Danas je obavljena prozivka igrača Olimpika na stadionu Igmana na Ilidži. Trener Husref Musemić, sa svojim pomoćnicima Jusufbegovićem, Kolarom i Bećirevićem, obavio je prozivku i tako i zvanično krenuo sa pripremama za narednu sezonu.

Na raspolaganje stručnom štabu su se stavili sljedeći igrači: Adi Adilović, Irfan Rastoder, Aleksandar Simčević, Bruno Prlić, Nihad Suljević, Armin Lulić, Muhamed Subašić, Nikola Kolarov, Albin Pelak, Muamer Kurto, Miloš Vidović, Admir Makić, Mladen Ristić, Miloš Jokić, Goran Kušljić, Mirko Marinković, Adis Hasečić, Darko Spalević, Nermin Spahović i Armin Mahović .Na probi se nalaze Delmedin Hamzagić, Adnan Ejupović, te Alen Spahić.

Ekipa će u naredna tri dana obaviti testiranja, a potom će pripreme nastaviti na Kupresu i pokušati se što bolje pripremiti za napore koji ih očekuju u Premijer ligi i Kupu Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.