Video reportaža na KANALU 1

Obećana zemlja: Atlanta

Ekipa portala SportSport.ba i TV kuće KANAL 1 boravila je sedam dana u SAD, tačnije u Atlanti, gdje je prisustvovala prijateljskoj utakmici BiH - Meksiko, NBA susretu Atlanta - Charlotte, kao i mnogim drugim mjestima u prijestolnici Georgije.

Nakon video reportaža koje smo vam donijeli sa putovanja u Luksemburgu i Albaniji, slijedi putopis sa juga SAD-a, Atlante. Pogledajte atmosferu uoči, tokom i nakon utakmice fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Meksika, utiske sa NBA parketa i još mnogo zanimljivih lokacija iz ovog američkog velegrada.

U petak, 11. marta od 21 sat, samo na KANALU 1!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.