Obertan sve bliži Man. Unitedu
Gabriel Obertan

Obertan sve bliži Man. Unitedu

Predsjednik Bordeauxa Jean-Louis Triaud izjavio je da se mladi igrač francuskog prvaka Gabriel Obertan nalazi pred prelaskom u Manchester United.

Mladi 20-godišnjak postao je standardan u dresu Bordeauxa već sa 17 godina, ali ga prošle sezone trener Laurent Blanc i nije previše koristio u igri.

Tako je ovaj U21 reprezentativac Francuske u drugom dijelu prošle sezone posuđen Lorientu, u čijem je dresu odigrao 15 utakmica, postigavši jedan gol.

Arsenal, Inter i Milan željeli su Obertana vidjeti u svojim redovima, ali je, čini se, utrku dobio Manchester United, koji se nalazi pred potpisom ugovora, za neodređenu svotu novca, barem za sada.

“Manchester United želi da dovede Obertana i mi bi bili oduševljeni da jedan naš mladi fudbaler obuče dres jednog takvog kluba”, rekao je predsjednik Bordeauxa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.