Obradović: Preko Viteza hvatamo opstanak

U Radniku svjesni značaja naredne utakmice

Obradović: Preko Viteza hvatamo opstanak

Midhat Šljivak

Nakon nekoliko dobrih rezultata fudbaleri Radnika pobjegli su iz opasne zone, a u slučaju da pobjede Vitez u Ugljeviku onda bi napraviti ključan korak ka opstanku. 

U tim se vraćaju najbolji strijelac Marko Obradović, zatim Slađan Antić i Ranko Galešić.

"Osvojili smo veliki bod na Grbavici i sad moramo da ga ovjerimo pobjedom protiv Viteza. Jednostavno ovu utakmicu moramo da dobijemo po svaku cijenu. Svaki drugi rezultat bio bi ravan porazu. Mi preko Viteza hvatamo voz za opstanak u Premijer ligi", rekao je najbolji strijelac Marko Obradović.

Trener Slavko Petrović nije dozvolio nikakvu euforiju u svlačionici poslije velikog boda osvojenog na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rezultat jeste vrijedan, ali pred nama je dosta utakmica i bodova koje moramo da osvojimo. Nikakvo opuštanje neću dozvoliti, jer to nas ne bi dovelo do ostvarenja cilja, a to je opstanak", rekao je trener Slavko Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.