Obradović: Volio bih zatresti mrežu Veleža

Radnik - Velež

Obradović: Volio bih zatresti mrežu Veleža

Edmir Škorić

Radnik je i definitvno na putu koji vodi ka opstanku. 

To su pokazali i posljednji rezultati. Jedan bod iz Banje Luke iz prošlog kola ponovo je vratio nadu timu iz Bijeljine u ostvarenje cilja.

"Borac moramo da zaboravimo i treba da se okrenemo Veležu. Samo ukoliko pobjedimo mostarski tim tek onda će na težini da dobije onaj bod osvojen na Gradskom stadionu u Banjoj Luci", svjestan je važnosti ove utakmice napadač Marko Obradović.

Najbolji strijelac Radnika ne krije želju da bi poslije Željezničara i Borca volio da zatrese mrežu još jednog velikana BiH fudbala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Volio bih da pogodim mrežu Veleža, ali mnogo je važnije da mi pobjedimo u ovom susretu, najmanje je bitno ko će pogoditi mrežu rivala", dodao je Obradović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.