Stigao poziv i za igrača iz Premijer lige: Petev u reprezentaciju pozvao igrača Veleža

Za prijateljski meč s Kostarikom

Stigao poziv i za igrača iz Premijer lige: Petev u reprezentaciju pozvao igrača Veleža

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine naredne sedmice počinje kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Ivaylo Petev je nedavno objavio spisak igrača koji će konkurisati za mečeve protiv Finske i Francuske u okviru kvalifikacija, te za prijateljski meč protiv Kostarike.

Prijateljska utakmica protiv Kostarike igra se u Zenici 27. marta, a očekuje se da će Petev šansu dati fudbalerima koji se tek trebaju dokazati u dresu bh. reprezentacije.

Petev je odlučio da uputi i naknadni poziv za ovu utakmicu koji je dobio igrač Veleža, Obren Cvijanović, što je mostarski klub potvrdio na Facebook stranici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Lijepe vijesti nam dolaze pred utakmicu 23. kola m:tel Premijer lige BiH protiv FK Radnik, koja je na programu od 17h na stadionu Rođeni. Naš igrač, Obren Cvijanović, dobio je poziv selektora A reprezentacije Bosne i Hercegovine, Ivayla Peteva, za prijateljsku utakmicu protiv Kostarike, koja je na programu 27.3.2021. godine u Zenici. Našem Cviji iskrene čestitke, bravo i sretno!".

Lijepe vijesti nam dolaze pred utakmicu 23. kola m:tel Premijer lige BiH protiv FK Radnik, koja je na programu od 17h na...

Posted by FK Velež Mostar on Saturday, March 20, 2021
Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Asam85
Zasluženiji poziv nego kod 70% ostatka reprezentacije, a opet se niko tome nije nadao. Sretno Cvijanoviću, bravo Velež, volim te Željo, a šta ću?
12 3
Higi
Cvija ne pristajemo na ponudu ispod mil €
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi