Obuća: Čelik ima ekipu za Evropu

Optimizam na Bilinom polju

Obuća: Čelik ima ekipu za Evropu

Čelik će u sljedeću sezonu ući potpuno spreman i sa nekoliko velikih pojačanja, kako među igračima, tako i na klupi na kojoj sada sjedi Abdulah Ibraković.

Upravi zeničkog kluba je dosadilo da se Čelik bori za opstanak, tako da su napravili ekipu koja će se boriti za sami vrh u Premijer ligi. U nekom novom Čeliku od velike će pomoći biti i prekaljeni napadač Emir Obuća.

"Drago mi je da Čelik ovu sezonu shvata vrlo ozbiljno, a to se vidi već po radu uprave. Došlo nam je nekoliko izvrsnih igrača, koji su se dobro uklopili u našu koncepciju igre. Kako sam ja čuo, neće se na  ovome završiti, jer se radi na dovođenju još nekih pojačanja. Mi smo još puno dobili sa dolaskom Ibrakovića, koji je jedan od najboljih trenera u Bosni i Hercegovini", kaže Obuća za SportSport.ba.

Vi ste već na početku priprema ušli u dobru golgetersku formu, što je svakako dobar znak uoči početka sezone.

"Da, veoma sa zadovljan što već postižem golove na početku priprema i vjerujem da ću još podići formu. Za napadača je najbitnije da daje golove i ja se nadam da ću svojim golovima donijeti mnogo radosti navijačima Čelika".

Koliko Čelik može ove sezone?

"Ja vjerujem u našu ekipu i mislim da možemo puno toga. Kao što sam već rekao, doveli smo ciljana pojačanja i sada očekujem da jednostavno eksplodiramo ove sezone. Imamo zaista jaku ekipu, sa odličnim trenerom, i mogu reći da Čelik ima ekipu za Evropu," dodao je ubojiti napadač Čelika.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti