Obuća: Golovima spriječiti ispadanje

Čelik se pojačava

Obuća: Golovima spriječiti ispadanje

Čelik je dobio veliko pojačanje za nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hecegovine. Radi se o bivšem napadaču Sarajeva Emiru Obući.

Nakon što je jedan period proveo u Napretku, sada će biti ubojiti napadač Čelika. Ovo je sigurno bio sjajan potez čelnika kluba, jer je poznato kakav kvalitet posjeduje Emir Obuća. Ovim poslom je bio zadovoljan i trener Zeničana.

"Tražili smo jednog rasnog strijelca, sa iskustvom. Sada smo ga dobili u liku Emira Obuće, koji je sigurno jedan od najboljih napadača u BiH. Dosta nam se igrača nudilo, ali kada sam čuo da možemo dovesti Emira odmah sam rekao da je to pravo pojačanje za nas. Sada smo riješili pitanje napdača i krenut ćemo u dalju potragu za dobrim igračima".

Ovim transferom je zadovoljan i sam Obuća, koji vjeruje da će opravdati ukazano povjerenje.

"Veoma sam sretan što sam obukao dres Čelika, kluba koji ima veliku tradiciju. Zahvalio bih se čelnicima kluba i treneru Kopiću, koji su mi ukazali povjerenje. Čelik se nalazi u teškoj situacij na tabeli, ali sam došao da im svojim golovima pomognem da pobjegno sa dna tabele.Imamo dobru ekipu i pokazat ćemo svima naš kvalitet",-rekao je novi napadač Čelika Emir Obuća za SportSport.ba.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.