Obuća: Obavio sam pregovore sa Sarajevom

Povratak na Koševo?

Obuća: Obavio sam pregovore sa Sarajevom

Već duže vrijeme, Emir Obuća se spominje kao pojačanje Sarajeva, a vrlo je moguće da će se 32-godišnji golgeter vratiti na Koševo. Danas je obavio razgovore sa sportskim direktorom Sarajeva, Edimom Hadžialagićem, te bi se uskoro trebao znati njegov status.

Obuća je posljednjih godinu dana nastupao za Čelik, a odmah po isteku ugovora sa Zeničanima krenule su priče o njegovom povratku na Koševo.

Danas, 32-godišnji napadač je obavio razgovor sa sportskim direktorom Sarajeva. Postavio je svoje uslove i sada se čeka odgovor čelnika bordo kluba.

"Moguće je da se vratim u Sarajevo. Dobio sam poziv i danas sam obavio pregovore sa sportskim direktorom. Postavio sam svoje uslove, a sada čekam njihov odgovor. Također su obavljeni i pregovori sa igračima kojima su istekli ugovori", rekao je Obuća za SportSport.ba, dodavši:

"Bilo je još nekih ponuda iz Premijer lige i Irana. Međutim, primarni cilj mi je Sarajevo. Obavili smo razgovore i nadam se da će se sve dobro završiti".

Za Sarajevo Obuću vežu lijepe uspomene, tu je sigurno proveo i najljepše trenutke karijere. Sada kada ima 32 godine, ističe kako bi na Koševu bio spreman i završiti karijeru.

"Ukoliko potpišem ugovor igrat ću do kad budem potreban Sarajevu. Na Koševu sam spreman i završiti karijeru, ako bude moguće. Mislim da još dugo mogu igrati", dodao je za kraj razgovora nekada prvi topnik Premijer lige.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije