Očevi protiv sinova u Hrasnici

Kontrolni susret novinara i Zmajeva

Očevi protiv sinova u Hrasnici

Novinarska selekcija sutra će u Hrasnici biti na teškom ispitu, kada istrči na megdan "napaljenim" Zmajevima reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Inače, novinarska selekcija datira još od 1996. godine, kada je debitovala pobjedom protiv Grčke, a u svojoj karijeri natupala je protiv mnogih selekcija, uključujući Škotsku, Češku, Bugarsku, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Hrvatsku...

Selekcija novinara koji prate reprezentaciju BiH nastupala je u gradovima oba bh. entiteta, a nedavno su igrali i u Srebrenici u humanitarnom susretu.

Reprezentativci BiH jedva čekaju sutrašni ogled protiv selekcije novinara. Tako je Edin Džeko, u šali naravno, obećao da će "masakrirati" novinare, dok je Safet Nadarević najavio kako "oštri krampone".

Možda su Zmajevi malo preozbiljno shvatili sutrašnju utakmicu, ali će sigurno omekšati kada čuju sastav svojih protivnika. Tako će za selekciju novinara igrati otac Edina Džeke, otac Miralema Pjanića, otac Elvira Rahimića, te sin Miroslava Blaževića, pa će sutrašnja utakmica donekle imati karakter susreta očeva protiv sinova.

Sutrašnja utakmica u Hrasnici, koja počinje u 17 sati na stadionu Famosa, biće ujedno i oproštaj od novinarske selekcije kolega iz Avaza Arsena Novalije i San-a Sinana Sinanovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije