Ochoa: Spremni smo suprostaviti se Holanđanima

Meksiko je hit Mundijala

Ochoa: Spremni smo suprostaviti se Holanđanima

Guillermo Ochoa je junak navijača Meksika. Sjajni golman briljirao je i na utakmici protiv Hrvatske čiji su igrači prije meča pokušali Ochou i saigrače isprovocirati izjavama da im se noge tresu pred utakmicu.

„Svi smo znali šta su govorili prije utakmice, imali smo to u glavi prije izlaska na teren. Oni su se odlučili tako ponašati uoči utakmice, a mi smo bili puni poštovanja, ponašali se gospodski i odgovorili im na terenu. Užitak je pobijediti takve ljude,“ izjavio je Ochoa i najavio naredni meč Meksikanaca:

„Robben, Sneijder, Van Persie, svi su opasni, cijela ekipa. Pokušat ćemo nametnuti svoju igru. Poštujemo ih, oni su finalisti prošlog Svjetskog prvenstva i jedni od favorita u Brazilu, ali spremni smo suprotstaviti im se.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.