Od pojačanja do viška?

Još uvijek nema pravo nastupa

Od pojačanja do viška?

O. Lekić

Mladi bosanskohercegovački reprezentativac Goran Galešić početkom ovog prelaznog roka pojačao je beogradski Partizan i u tim momentima za našeg reprezentativca sve je izgledalo idealno, no danas stvari izgledaju malo drugačije.

Naime, Galešić nije prijavljen za utakmice 2. pretkola Lige prvaka zbog problema sa papirima, no po svemu sudeći, i svoje saigrače u 3. pretkolu najelitnijeg takmičenja, gledat će s tribina.

Srbijanski mediji pišu da se Galešić nije nametnuo treneru Stanojeviću, no čelnici crno-belih navode da i mjesec dana nakon transfera još uvijek nisu sredili svu papirologiju potrebnu za nastup našeg reprezentativca.

Međutim, srbijanski mediji navode da čelni ljudi Partizana baš i ne žure kako bi se ovaj problem okončao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.