"Odabrali su pogrešan automobil, pa taj čovjek je zidan od cigle"

Komentar bivšeg fudbalera

"Odabrali su pogrešan automobil, pa taj čovjek je zidan od cigle"

Midhat Šljivak

Herojski potez Seada Kolašinca koji je krenuo u obračun sa naoružanim pljačkašima, goreća je tema u Engleskoj, ali i u ostatku svijeta.

Kolašinac je stao u zaštitu saigrača Mesuta Ozila sa kojim je bio u turskom restoranu, pa je krenuo goloruk da se obračuna sa naoružanim pljačkašima.

Njegov čin širom svijeta je označen kao herojski, a vrhunski komentar imao je BBC-jev novinar i nekadašnji fudbaler Garth Crooks.

On je jednostavno opisao bh. fudbalera kao čovjeka koji je građen kao od cigle i tvrdi da pljačkaši nisu imali sreće.

"Kolašinac je građen od istog materijala kao oni toaleti u Sjevernom Londonu koji su preživjeli bombardovanje tokom Drugog svjetskog rata", rekao je Crooks i zatim je poentirao:

"Jednostavno, odabrali su pogrešan automobil"...

Potražite više informacija na temu Premier league:

View this post on Instagram

@seadk6 se golim rukama obračunao s razbojnicima koji su pokušali ukrasti automobil od @m10_official 💪💪💪🇧🇦

A post shared by SportSport.ba (@sportsportba) on

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Samo mu prezime kaze od cega je gradjen, odvaljen od Kolasina, ponosa naseg crnogorskog! :) Ja sam jos veci od njega, 2 metra, takvi smo mi Crnogorci ka međedi :)
0 17
adis_D11
Brate možda si veći ali jesil ludji?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi