Odbijena ponuda od 250 miliona eura za Messija!

Basnoslovna ponuda

Odbijena ponuda od 250 miliona eura za Messija!

Ponajbolji fudbaler današnjice, Argentinac Lionel Messi, odbio je ponudu neimenovanog ruskog kluba koji je bio spreman isplatiti Argentinčevu otkupnu klauzulu u visini od 250 miliona eura.

Vijest o nevjerovatnoj ponudi prenio je španski časopis El Mundo Deportivo, koji nagađa da je riječ o ruskom klubu Anžiju iz Mahačkale, čiji je vlasnik ruski milijarder Sulejman Karimov.

U Anžiju trenutno igra najplaćeniji fudbvaler svijeta Samuel Eto'o, koji godišnje zarađuje 20 miliona eura. U slučaju da je Messi prihvatio ponudu Rusa, najvjerovatnije bi postao najplaćeniji sa 30 miliona godišnje zarade, koliko El Mundo smatra da bi mu Karimov ponudio.

Messi je produžio ugovor s Barcelonom do 30. juna 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.